Geschillen op de werkvloer

Tussen werkgever en werknemer kunnen ongewild en onbedoeld geschillen ontstaan. Wanneer u voor dit soort problemen komt te staan, die betrekking hebben op het arbeidsrecht en u van mening bent dat u in uw recht staat, kunt u een beroep doen op advocatenkantoor Klaver van der Hooft Posch. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in onder andere het arbeidsrecht en kunnen u juridisch bijstaan en van advies voorzien als u er samen niet uitkomt.

Wat is arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht is het geheel aan regels en wetten dat de verhouding tussen werknemer en werkgever regelt. Op het moment dat de twee partijen een arbeidsovereenkomst aangaan, is het arbeidsrecht van toepassing. Met deze wetgeving wordt de werknemer van oudsher beschermt tegen de ‘dominante’ positie van de werkgever. Zo worden zaken als het minimumloon, vakantiedagen en de regelingen omtrent ontslag in het arbeidsrecht geregeld.

Niet alleen

Tussen werkgever en werknemer kunnen meningsverschillen en verschillende denkwijzen ontstaan. Op dat moment kan het nodig zijn om een advocaat in te schakelen om u van juridisch advies met betrekking tot het arbeidsrecht te voorzien. Echter snappen wij bij Klaver van der Hooft Posch dat het best spannend is: u heeft misschien nog nooit een advocaat ingeschakeld en al helemaal nooit een rechtszaal van binnen gezien. Wij staan u bij, adviseren en begeleiden u. Op deze manier staat u er niet alleen voor.[vc_column_text]

Advies

Met betrekking tot het arbeidsrecht kan Klaver van der Hooft Posch advocaten u op verschillende gebieden juridisch advies geven:

  • Ontslagkwesties
  • Achterstallig loon
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Ontslag- en transitievergoeding
  • Concurrentiebeding

Ons advocatenkantoor

Advocatenkantoor Klaver van der Hooft Posch is gevestigd in Hoorn, maar wij opereren landelijk. Wij kunnen aan zowel particulieren als ondernemingen juridisch advies geven en bemiddelen waar het kan. Wij zijn in onze communicatie duidelijk en er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Op deze manier kan er achteraf ook geen onduidelijkheid ontstaan en weten alle partijen waar ze aan toe zijn. Wij hechten aan persoonlijke betrokkenheid en proberen altijd een passende oplossing te vinden. Of u nu volledig ontzorgd wilt worden of enkel een sparringspartner nodig heeft, onze advocaten staan altijd voor u klaar. U kunt ons bellen op 0229-276300 voor meer informatie over wat wij op het gebied van arbeidsrecht kunnen betekenen.