Een betrokken advocaat te Hoorn

Advocatenkantoor Klaver van der Hooft Posch Advocaten in Hoorn maakt zich sterk voor de juridische belangen in onder andere het omgevingsrecht, strafrecht, bouwrecht en contractenrecht. Heeft u bijvoorbeeld een advocaat nodig voor letselschade of omdat u in scheiding ligt? Wij helpen u graag. Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk betrokken advocaat in Hoorn, kunt u altijd een beroep doen op ons advocatenkantoor.

Uw advocaat in Hoorn

Ons advocatenkantoor in Hoorn kenmerkt zich door expertise, duidelijke taal en snelheid. Zowel complexe zaken als ogenschijnlijk eenvoudige zaken kunnen wij voor u in behandeling nemen. Die zullen we ten allen tijden met deskundigheid en discretie bekijken. We brengen samen met u het probleem of geschil in kaart, waarna we met u zullen bespreken wat de vervolgstappen zullen zijn. Met een advocaat achter u die kennis van zaken heeft, staat u sterker. En dat is wat wij ook in Hoorn voor u kunnen betekenen.

Mensenkennis

Omdat het in de advocatuur om mensen gaat, vinden wij het belangrijk om als advocaat grondig in de zaak of het geschil te duiken. We maken uitgebreid kennis met onze cliënten en verdiepen ons in persoonlijke belangen, die wij niet uit het oog verliezen. Tevens houdt de advocaat u op de hoogte van de vorderingen die we maken. Op deze manier proberen wij uw probleem uit handen te nemen. Wij werken vanuit ons kantoor in Hoorn, maar zijn een landelijk opererend advocatenkantoor.

Van scheiding en letselschade tot aan arbeidsrecht en incasso

Bij advocatenkantoor Klaver van der Hooft Posch vindt u een aantal zeer deskundige advocaten die zich hebben gespecialiseerd in specifieke rechtsgebieden. Onze expertise ligt onder andere op het gebied van:

Wanneer u dus op zoek bent naar een advocaat kunt u bij Klaver van der Hooft Posch terecht. Of het nu om een arbeidsrechtelijk geschil of een strafrechtelijke zaak gaat: wij staan in Hoorn voor u klaar.

Contact

Heeft u vragen of wilt u contact met een advocaat? En wilt u weten wat onze advocaten in Hoorn voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0229-276300 of mail naar info@www.khpadvocaten.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op. Want voor een deskundig advocaat in Hoorn moet u bij Klaver van der Hooft Posch zijn!